Verzendtermijn van kerstkaarten

Snel, voordelig en vertrouwd!

Eerste kerstkaart gratis

Dezelfde dag op de post

Kaarten al vanaf 0,49

Als beste getest

Verzendtermijn van kerstkaarten

Is december voor jou ook zo een drukke maand? Juist in deze periode mogen we al die lieve mensen om ons heen niet vergeten. Met het versturen van een kerstkaart breng je ze een warme groet toe. Het is belangrijk om dit tijdig te doen. Juist tijdens de feestdagen kan de verzendtermijn iets langer zijn dan je gewend bent.

Verstuur je kerstkaarten op tijd

De eerste kerstkaarten vallen vaak begin december op de mat. Deze mensen zijn er vroeg bij. Uit de praktijk blijkt dat kaartjes vaak pas enkele dagen tot een week voor kerst verstuurd worden. Wie zijn kerstkaart te laat verstuurt heeft kans dat deze pas na de kerstdagen aankomt. Dit is erg jammer voor de ontvanger, want deze zit misschien wel op jouw kaartje te wachten. Houd daarom de verzendtermijn voor kerstkaarten goed in de gaten. In Nederland wordt de post grotendeels door PostNL bezorgt. Dit geldt ook voor online bestelde kerstkaartjes. Wij doen er alles aan om een snelle levering te garanderen. Want ook wij worden blij van lachende gezichten.

Verras iemand met een persoonlijke kerstkaart

Er is een ruime keuze in verschillende soorten kaarten. Mooie afbeeldingen van winterse tijden, een sfeervolle kerstboom of vrolijke kerstfiguren. Om het echt persoonlijk te maken kan je ook gebruik maken van een eigen afbeelding. Voorzie deze van een warme kerstgroet en verras je geliefde, familie of vrienden met een persoonlijke kerstkaart. Het resultaat is uniek en bijzonder. Gepersonaliseerde kaarten kun je per stuk of per pakketje van minimaal 10 stuks bestellen. Je kunt ervoor kiezen om deze direct via ons te versturen. Dat scheelt je veel tijd en wij hanteren een verzendtermijn van één werkdag, zodat je kerstkaarten op tijd de deur uit zijn. Houd nog wel rekening met de verzendtermijn van de post zelf. Door het aanmaken van een account sla je adresgegevens op en bewaar je deze voor een later moment. Misschien om iemand in het nieuwe jaar een mooie kaart te versturen? Happy Newyear!

De verzendtermijn van kerstkaarten houden wij laag

Wie zijn kerstkaart op werkdagen voor 20 uur bestelt en betaalt kan er op rekenen dat wij deze dezelfde dag verzenden. De verzendtermijn voor kerstkaarten is hiermee erg kort. Het kaartje valt in de meeste gevallen de volgende dag in de brievenbus, hoewel wij dit niet kunnen garanderen. Op 24 december en 31 december kan je uiterlijk tot 15:30 uur bestellen. De bezorging naar België duurt gemiddeld 3 tot 4 werkdagen. Kerstkaarten die je in het weekend bestelt bieden wij op maandag aan PostNL aan. Het is aan te raden om kerstkaarten ruim één tot twee weken voor kerst te bestellen. Wanneer je een pakketje kerstkaarten bestelt, verzenden wij deze naar jouw huisadres. Houd er rekening mee dat je deze zelf nog moet versturen.

Laat de mensen om je heen weten dat je aan ze denkt. Wij zorgen voor een zo kort mogelijk verzendtermijn voor kerstkaarten. Bestel direct je kaarten.

Hoe maak je kerstkaarten zonder inkopen te doen?

Heb je onverwacht een kerstkaart van iemand gekregen, maar heb je al je eigen kerstkaarten al verstuurd? Of ben je iemand vergeten en heb je geen kaarten meer in huis? Kijk dan eens rond in huis. Misschien heb jij alles al in huis om snel je eigen kerstkaarten te maken zonder inkopen te hoeven doen.…

Lees verder

Kerstkaarten versturen, wanneer begin je?

In december maken postbodes overuren. Volgens nu.nl bezorgde PostNL rondom de 115 miljoen kerstkaarten. Het is dan ook geen verrassing als we jou vertellen dat het verstandig is om je kerstkaarten op tijd te versturen. En is er eigenlijk een etiquette wanneer je mag beginnen met het versturen van deze kaarten? Of je nou veel…

Lees verder

Met dit overzicht verstuur jij binnen no time je kerstkaarten

Of je dit jaar nou je kerstkaarten verstuurd via internet, of jouw persoonlijke kerstgroet laat bezorgen door de postbode is helemaal aan jou. In ieder is het fijn als jouw kerstkaarten op tijd aankomen. Met dit overzicht gaat dat zeker lukken. Kijk of je kerstkaarten wil versturen via internet of de post en de rest…

Lees verder