Soorten kerstkaarten

Snel, voordelig en vertrouwd!

Eerste kerstkaart gratis

Dezelfde dag op de post

Kaarten al vanaf 0,49

Als beste getest

Soorten kerstkaarten

Wanneer de dagen korter worden en de verwarming aanstaat is het tijd om na te denken over je kerstkaarten. Deze traditie is wereldwijd erg populair. Jaarlijks versturen Nederlanders rond de feestdagen meer dan 50 miljoen kaarten. Er zijn veel verschillende soorten kerstkaarten verkrijgbaar. Alleen het uitzoeken hiervan brengt al veel kerstvreugde met zich mee.

Zoveel soorten kerstkaarten

Kerst vier je uitgebreid met familie en vrienden. Tijdens dit feest wordt de geboorte van Jezus herdacht. Ook staan we even stil bij vrede op aarde en gezelligheid. Juist in deze periode denken we aan de geliefden om ons heen. Een ver familielid of een uit het oog verloren vriend, dit is de kans om oude contacten te herstellen. De vreugde is groot en kerstkaarten kunnen de boom of de muur van de ontvanger prachtig versieren. Zoveel verschillende soorten mensen verdient ook een ruime keus aan kerstkaarten. Online bestel je de mooiste kerstkaarten. Gezellig samen een mooie afbeelding uitzoeken of tussendoor een keuze maken, er is altijd een gelegenheid om je kerstkaarten bestellen.

De mooiste kaarten voor familie, vrienden en collega's

We wensen de ander het allerbeste toe omdat we hem of haar dit ook echt gunnen. Dit doe je middels een warme kerstgroet. Deze verstuur je in de vorm van een kerstkaart. Maar welke kerstkaart moet je kiezen? Gelukkig kun je bij Kerstkaart.net voldoende inspiratie opdoen. Ga je voor een winters tafereel of een vrolijke afbeelding van de Kerstman? Niet iedereen is hetzelfde en vaak wil je de kerstkaart afstemmen op de ontvanger. Vaak blijkt dit niet zo moeilijk als gedacht. Veel mensen vinden het al leuk om een kerstkaart te ontvangen en lezen vooral de boodschap die erop staat. Mooie teksten voor op de kerstkaart zijn: fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, prettige feestdagen, a merry Christmas and a happy new year of veel liefde, geluk en een goede gezondheid in 2017. Aan de binnenkant mag de naam van de afzender staan, maar ook een persoonlijke boodschap.

Eenvoudig online bestellen en betalen

Het is mogelijk om verschillende soorten kerstkaarten los te bestellen. Ook een pakketje kaartjes bestellen is mogelijk. Een losse kerstkaart versturen wij direct naar de ontvanger thuis. Een pakketje kaartjes laten wij op jouw huisadres bezorgen. Bij dubbele kaarten en enkele vierkante kaarten leveren wij deze gratis blanco. De kerstman vliegt met zijn rendieren door de lucht en de postbode zorgt voor een snelle levering. Ieder zijn vak. Betalen kan via iDEAL, PayPal, creditcard of overboeking. Wanneer je een account aanmaakt kun je een bestelling tot €19,99 betalen middels een eenmalige machtiging.

Kerstkaartje versturen naar familie, vrienden en collega's? Er zijn veel verschillende soorten kerstkaarten verkrijgbaar. Maak nu online je keuze en verstuur jouw warmste kerstgroet.

Hoe maak je kerstkaarten zonder inkopen te doen?

Heb je onverwacht een kerstkaart van iemand gekregen, maar heb je al je eigen kerstkaarten al verstuurd? Of ben je iemand vergeten en heb je geen kaarten meer in huis? Kijk dan eens rond in huis. Misschien heb jij alles al in huis om snel je eigen kerstkaarten te maken zonder inkopen te hoeven doen.…

Lees verder

Kerstkaarten versturen, wanneer begin je?

In december maken postbodes overuren. Volgens nu.nl bezorgde PostNL rondom de 115 miljoen kerstkaarten. Het is dan ook geen verrassing als we jou vertellen dat het verstandig is om je kerstkaarten op tijd te versturen. En is er eigenlijk een etiquette wanneer je mag beginnen met het versturen van deze kaarten? Of je nou veel…

Lees verder

Met dit overzicht verstuur jij binnen no time je kerstkaarten

Of je dit jaar nou je kerstkaarten verstuurd via internet, of jouw persoonlijke kerstgroet laat bezorgen door de postbode is helemaal aan jou. In ieder is het fijn als jouw kerstkaarten op tijd aankomen. Met dit overzicht gaat dat zeker lukken. Kijk of je kerstkaarten wil versturen via internet of de post en de rest…

Lees verder