Prijzen online kerstkaart versturen

Snel, voordelig en vertrouwd!

Eerste kerstkaart gratis

Dezelfde dag op de post

Kaarten al vanaf 0,49

Als beste getest

Prijzen online kerstkaart versturen

Kerst en nieuwjaar zijn feestdagen van gezelligheid en samenzijn. Hierbij hoort het versturen van kerstkaarten. Wens elkaar het allerbeste toe met mooie, unieke of persoonlijke kerstkaarten. De voordelige prijzen om een online kerstkaart te versturen maken het mogelijk om familie, vrienden en collega's een warm hart toe te dragen.

Voordelig je kerstkaart bestellen

Met kerst mogen we alle lieve mensen om ons heen niet vergeten. Juist rond de periode van de feestdagen denken we aan dat ver familielid of die vriend van vroeger. Maar ook zakenrelaties, waar we een goed jaar aan te danken hebben, wensen we mooie dagen toe. Dankzij een kerstkaart laat je weten dat de ander in je gedachten is. Het versturen van kerstkaarten is een eeuwenoude traditie en wordt nog steeds erg gewaardeerd door de ontvanger. Op Kerstkaart.net is het vrij eenvoudig om online de mooiste kerstkaarten te versturen voor voordelige prijzen. Voor familie, vrienden, collega's of de buren: er is altijd een geschikte kaart voor het juiste moment. Snuffel eens door de uitgebreide collectie en ontdek de grappigste, liefste en mooiste kerstkaartjes.

Online je kaartje maken en versturen

Je hebt een ruime keus in de meest prachtige kerstkaarten. Laat je inspireren door de vele afbeeldingen en teksten. Nostalgie met Loekie de Leeuw onder een kerstboom of de drie wijzen, onderweg per kameel. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Kies voor een echte kaart die door de postbode bezorgd wordt. Ook is het mogelijk om je eigen fotokaart te ontwerpen. Gebruik hiervoor een afbeelding in jpg of png formaat. Je voegt je eigen kerstboodschap toe en je kerstkaart is klaar voor verzending. De kaarten worden via PostNL verzonden. Daarnaast is het mogelijk om een pakketje kerstkaarten te bestellen. Deze laten wij bij je thuis of op kantoor bezorgen. Zo kan je zelf bepalen waar en wanneer je de kaarten verstuurd. Profiteer van de aantrekkelijke prijzen voor het online kerstkaarten versturen. Pakketjes kaarten bezorgen wij gratis bij jou thuis.

Verstuur een kaartje vanaf 49 cent

Bestel je kaarten online en zorg voor een tijdige bezorging. Je bestelt al een kaartje vanaf 49 cent exclusief porto. Je hebt de keuze uit enkele en dubbele kaarten. Deze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Een pakketje dubbele kerstkaarten is voorzien van blanco enveloppen. De pakketjes verzenden wij gratis. Neem de tijd voor het uitzoeken van een kerstkaart en begin hier minimaal één tot twee weken voor kerstmis mee. Voor de prijzen van het online je kerstkaart versturen hoef je het niet te laten. Kerstkaart.net zorgt voor een snelle levering. Bestel het kaartje op werkdagen voor 20 uur, dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. In de meeste gevallen bezorgt PostNL het kerstkaartje de volgende dag. Houd tijdens de feestdagen rekening met een langere bezorgtijd.

Ook benieuwd naar de voordelige prijzen voor het online versturen van jouw kerstkaart? Bekijk direct al onze mogelijkheden en verstuur jouw kerstgroet snel en eenvoudig.

Hoe maak je kerstkaarten zonder inkopen te doen?

Heb je onverwacht een kerstkaart van iemand gekregen, maar heb je al je eigen kerstkaarten al verstuurd? Of ben je iemand vergeten en heb je geen kaarten meer in huis? Kijk dan eens rond in huis. Misschien heb jij alles al in huis om snel je eigen kerstkaarten te maken zonder inkopen te hoeven doen.…

Lees verder

Kerstkaarten versturen, wanneer begin je?

In december maken postbodes overuren. Volgens nu.nl bezorgde PostNL rondom de 115 miljoen kerstkaarten. Het is dan ook geen verrassing als we jou vertellen dat het verstandig is om je kerstkaarten op tijd te versturen. En is er eigenlijk een etiquette wanneer je mag beginnen met het versturen van deze kaarten? Of je nou veel…

Lees verder

Met dit overzicht verstuur jij binnen no time je kerstkaarten

Of je dit jaar nou je kerstkaarten verstuurd via internet, of jouw persoonlijke kerstgroet laat bezorgen door de postbode is helemaal aan jou. In ieder is het fijn als jouw kerstkaarten op tijd aankomen. Met dit overzicht gaat dat zeker lukken. Kijk of je kerstkaarten wil versturen via internet of de post en de rest…

Lees verder